Astfel, ea se va ocupa de dezvoltarea noilor strategii de business, cresterea operatiunilor companiei in zona si managementul conturilor regionale.

Cretan a fost in ultimii doi ani manager pentru dezvoltarea businessului Grayling Romania, in timp ce Dodea a fost directorul adjunct al agentiei.

Cei doi ii vor raporta direct lui Jan Simunek, director regional al agentiei pentru Europa Centrala si de Est & Europa de Sud-Est.

“Aceste schimbari sustin dezvoltarea capabilitatilor noastre, atat la nivel local, cat si regional, asigurand continuarea strategiei noastre de atragere a clientilor internationali, care opereaza in mai multe piete,” spune Simunek.

Desi a fost promovata la nivel regional, Ana Dodea (foto) va continua sa se implice in conturile actuale din Romania, in special pe zona de public affairs. In ultimii ani, managerul a condus echipele de public affairs, comunicare corporatista, healtcare si Consumer&Broadcast si a coordonat campanii pentru industriile de energie, sanatate si servicii financiare.

Ea are o experienta de 11 ani in comunicare corporatista si public affairs pe piata din Romania si pe pietele regionale. Printre clientii pentru care a lucrat se numara Nabucco, GE, E.ON, Tenaris, MOL, British Airways, Discovery Networks sau Pokerstars.

Citeste si:

Pe de alta parte, Cristi Cretan (foto jos) are o experienta de 19 ani in jurnalism financiar, consultanta, lobby si senior management.

Inainte de a se alatura Mmd/Grayling, in 2008, a lucrat opt ani cu Dow Jones Newswires, in calitate de director al biroului din Romania, colaborand constant cu cotidianul de business The Wall Street Journal. Printre clientii cu care a lucrat Cristi Cretan se numara Visa Europe, GE, GE Energy, Groupama, Erste Bank, ING, Google, SES si Bursa de Valori din Viena.
El a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii din Bucuresti si detine un MBA de la Warwick Business School, Marea Britanie.

Grayling a intrat pe piata din Romania in 1998, sub brandul Mmd. Din 2010, Mmd Romania a devenit Grayling Romania.

Agentia are peste 20 de consultanti in comunicare si clienti precum Alico Asigurari, British Airways, CISCO, Discovery Networks, Erste Bank, GE, Google, GE Energy, Mars, Nabucco, SES Astra si Visa Europe.

Compania este parte a agentiei globale de consultanta Grayling. Aceasta are birouri in 70 de locatii din 40 de tari, in Europa, SUA, Orientul Mijlociu, Africa si regiunea Asia Pacific.