Steven van Groningen, Silviu Hotaran, Septimiu Postelnicu si Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai comunitatii de business, lanseaza in Romania ”umanager”, un proiect de sustinere a eticii in afaceri si de crestere a gradului de incredere a tinerilor intreprinzatori in parteneri si in mediul de afaceri autohton.
”Prin acest proiect dorim sa promovam importanta increderii reciproce intre oamenii de business, precum si planificarea sustenabila pe termen lung a afacerilor, deoarece suntem constienti ca aceste elemente sunt esentiale pentru a deveni oameni mai buni si in afaceri”, a afirmat Septimiu Postelnicu, unul dintre cei patru fondatori.

Proiectul ”umanager” isi propune sa coaguleze o comunitate care sa foloseasca etica in afaceri ca reper in activitatea profesionala. De aceea, programul se adreseaza atat oamenilor de afaceri cat si studentilor si liceenilor interesati sa-si construiasca o cariera in business.

”Umanager” va fi organizat sub forma unor conferinte si ateliere interactive, trimestriale, care vor fi sustinute de cunoscuti oameni de afaceri si antreprenori care au construit afaceri durabile in Romania, ajunse la maturitate, sau care au experimentat succesul inclusiv in criza.

Septimiu Postelnicu este vicepresedinte executiv al diviziei Global Banking Services a UniCredit Tiriac Bank, iar Wargha Enayati este fondator al Retelei Private de Sanatate ”Regina Maria”. Steven van Groningen, Presedinte si CEO al Raiffeisen Bank, este presedinte in exercitiu al Consiliului Investitorilor Straini, iar Silviu Hotaran este Managing Director al GKTI Semper Human, fost CEO Microsoft Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri