”Prin acest proiect dorim sa promovam importanta increderii reciproce intre oamenii de business, precum si planificarea sustenabila pe termen lung a afacerilor, deoarece suntem constienti ca aceste elemente sunt esentiale pentru a deveni oameni mai buni si in afaceri”, a afirmat Septimiu Postelnicu, unul dintre cei patru fondatori.

Proiectul ”umanager” isi propune sa coaguleze o comunitate care sa foloseasca etica in afaceri ca reper in activitatea profesionala. De aceea, programul se adreseaza atat oamenilor de afaceri cat si studentilor si liceenilor interesati sa-si construiasca o cariera in business.

”Umanager” va fi organizat sub forma unor conferinte si ateliere interactive, trimestriale, care vor fi sustinute de cunoscuti oameni de afaceri si antreprenori care au construit afaceri durabile in Romania, ajunse la maturitate, sau care au experimentat succesul inclusiv in criza.

Septimiu Postelnicu este vicepresedinte executiv al diviziei Global Banking Services a UniCredit Tiriac Bank, iar Wargha Enayati este fondator al Retelei Private de Sanatate ”Regina Maria”. Steven van Groningen, Presedinte si CEO al Raiffeisen Bank, este presedinte in exercitiu al Consiliului Investitorilor Straini, iar Silviu Hotaran este Managing Director al GKTI Semper Human, fost CEO Microsoft Romania.