Claudiu Soare (42 ani), membru al echipei Holcim Romania din anul 2000, a fost numit CEO al subsisiarei grupului elvetian din Serbia, a anuntat marti producatorul de materiale de constructii.
Soare si-a inceput activitatea in cadrul Holcim in divizia de Betoane si Agregate (RMX&AGG) ca manager de proiect in 2000, iar un an mai tarziu a fost numit manager regional. In aceasta functie, a participat la dezvoltarea retelei de statii ecologice de betoane detinuta de Holcim Romania.

In 2007 el a devenit manager tehnic RMX&AGG, iar in 2011 s-a transferat la Holcim Services EMEA, un centru regional de servicii cu sediul in Madrid, Spania.

Un alt roman numit manager pe Europa de Est si Sud-Est


Promovarea lui Soare din randul fostilor angajati Holcim Romania nu este singura de anul acesta. Horia Adrian, 43 de ani, anterior CEO al Holcim Rusia, a fost numit in 2012 in functia de area manager pentru Europa de Est si Sud-Est.

Horia Adrian s-a alaturat Holcim Romania in 2000 ca manager de proiect si a fost apoi promovat in Holcim Azerbaidjan, unde a fost numit director de vanzari si marketing, iar ulterior director general al acestei companii.

Alta evolutie in cariera unui fost angajat Holcim Romania in cadrul grupului a fost anuntata anul acesta, odata cu numirea Roxanei Marin-Simen pe postul de secretar al comitetului executiv al Holcim Ltd si sef al biroului directorului general al grupului Holcim. Ea s-a alaturat echipei Holcim Romania in 2005 si departamentului de suport al grupului din Zurich, Elvetia, in 2009.

Holcim (Romania) detine doua fabrici de ciment la Campulung si Alesd, o statie de macinare si un terminal de ciment in Turda, 16 statii de betoane ecologice, 5 statii de agregate, doua fabrici de lianti speciali si un terminal de ciment in Bucuresti. Compania are peste 1.000 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri