Bogdan Ioachim este noul director de corporate affaires al companiei farmaceutice GSK. Anterior, Ioachim a facut parte din echipa de management a Danone.


Bogdan Ioachim s-a alaturat consiliului director GlaxoSmithKline (GSK) Romania, in rolul de corporate affairs director si coordoneaza, incepand cu ianuarie 2013, avand atributii in domeniile corporate affairs, market access, public health si PR & Comunicare.

Managerul a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti, in anul 1994. El si-a inceput cariera in vanzari, in anul 1996, ca reprezentant medical in companiile Sandoz si Novartis. Ioachim si-a continuat cariera in compania farmaceutica Les Laboratoires Fournier, ca regulatory affairs manager, medical affairs manager si medical director.

Din anul 2006, Ioachim a preluat rolul de medical marketing manager in compania Danone, punand bazele acestui departament si dezvoltand o echipa de reprezentanti medicali.

In ultimii 4 ani, Bogdan Ioachim a facut parte din echipa de management a companiei Danone, in rolul de corporate affairs, director de nutritie si stiinta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cinci motive pentru care managerii isi dau demisia din companii