UCMS Group Romania, compania de solutii de salarizare, administrare de personal si solutii software a numit-o in functia de managing director pe Alice Tirsea.

Alice Tirsea are o experienta de aproape 10 ani in management, atat managementul resurselor umane cat si cel operational, si a detinut pozitii de conducere in compania G4S Romania, unde a avut in subordine aproximativ 4.500 de angajati.

Ea a coordonat de-a lungul timpului proiecte care au vizat punerea in aplicare a diverselor schimbari organizatorice: comasari de divizii, restructurari ca urmare a diminuarii volumului de activitate, centralizari, descentralizari, implementarea de solutii informatice de amploare, noi fluxuri si proceduri de lucru. De asemenea, Alice Tirsea si-a dezvoltat propria companie de consultanta in management operational si training, yourCOO.

„Am acceptat aceasta provocare, pe de o parte, deoarece este o echipa cu experienta indelungata, oferind servicii inca din anul 1996”, a adaugat Alice Tirsea.

UCMS Group Romania este parte a UCMS Group, o organizatie multinationala cu operatiuni directe in Ungaria, Polonia, Romania, Rusia si Ucraina si o retea de parteneri in intreaga regiune. In cele 25 de tari in care grupul este prezent in mod direct si prin parteneri, UCMS are 689 entitati juridice in calitate de clienti, si 389 angajati.

UCMS Group Romania este furnizor specializat de solutii software si servicii externalizate de salarizare si administrare de personal. Compania a fost infiintata in 1996, in Cluj-Napoca, iar in prezent are inca doua birouri deschise in Bucuresti si Craiova.

Clientii UCMS Group Romania sunt corporatii multinationale, precum si societati medii si mari din diferite industrii: consultanta, finante-banci, distributie, productie, retail, telecomunicatii, mass-media.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri