eJobs asteapta 35.000 de vizitatori la targul de job-uri din aceasta primavara

Site-ul de recrutare eJobs.ro organizeaza in perioada 17-18 mai un targ de job-uri si cariera in Bucuresti, eveniment la care asteapta peste 35.000 de vizitatori.

Editia de primavara a la eJobs Expo se va desfasura in cadrul Pavilionului Central al Complexului Expozitional Romexpo.

Intre angajatorii care vor fi prezenti companii din domeniul outsourcing-ului in IT, producatori de materii prime si derivate, liderii pietei din industria auto si din industria producatoare de anvelope, companii specializate in recrutare si experti in consultanta, brand-uri din retail, cat si reprezentanti ai industriei de gaming au confirmat prezenta.

Pentru vizitatori, participarea la eJobs Expo va fi facilitata de generarea gratuita a unui SmartCV, din contul personal de pe eJobs.ro, pe care il vor imprima doar intr-un singur exemplar. SmartCV-ul, identificabil printr-un cod de bare unic, va putea fi scanat in cateva secunde de catre reprezentantii companiilor participante la eJobs Expo, lasand la dispozitia candidatului si angajatorului timpul necesar pentru networking.

Site-ul de recrutare eJobs.ro inglobeaza peste 2,5 milioane de CV-uri active in baza de date, iar numarul companiilor care au recrutat pe aceasta platforma depaseste 200.000. Cifra de afaceri a clientilor eJobs din 2012 a depasit nivelul de 40 de miliarde de euro, adica peste 30% din PIB-ul Romaniei.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Telefoanele de serviciu: ce trebuie să luați în calcul înainte de a alege oferta
Setari Cookie-uri