Producatorul de mobila Lemet a deschis 2 magazine LEM’S in Pitesti si Constanta in 2013, iar pana la finalul anului planuieste sa deschida circa 15 magazine noi.
Lemet nu este singurul producator de mobila care are planuri de extindere in 2013. Recent, Casa Rusu, brandul sub care opereaza in retail compania Rus Savitar, a anuntat ca vrea sa deschida in jur de 19 magazine in acest an.

Lemet vizeaza o extindere dinamica in acest an, vizand in special centrele comerciale noi.

”Strategia noastra de dezvoltare s-a bazat pe extinderea retelei de magazine LEM’S urmarind dezvoltarea de spatii tot mai generoase, in centre comerciale noi. Si in 2013 strategia noastra urmeaza aceeasi directie. Urmeaza sa inauguram pana la sfarsitul anului aproximativ 15 magazine in diferite zone ale tarii” declara Adrian Rizea, directorul comercial al retelei, strategia de extindere.

Compania a inaugurat deja doua unitati in 2013, care se adauga celorlalte peste 100 de unitati deschide in regim de franciza ale brandului.

Investitia necesara pentru deschiderea celor doua magazine LEM’S este de aproximativ 2,2 mil. lei.

Magazinul LEM’S din Pitesti se intinde pe o suprafata de 1.350 mp si este al doliea cel mai mare din Romania. Acesta se afla situat in cadrul complexului Retail Park pe DN 65B.

Magazinul din Constanta se intinde pe o suprafata putin peste 1000 mp si se afla situat in cadrul complexului TOM.

Cu cele 2 spatii comerciale deschise in primul trimestru, reteaua LEM’S ajunge la o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 65.000 de mp.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri