Lemet nu este singurul producator de mobila care are planuri de extindere in 2013. Recent, Casa Rusu, brandul sub care opereaza in retail compania Rus Savitar, a anuntat ca vrea sa deschida in jur de 19 magazine in acest an.

Lemet vizeaza o extindere dinamica in acest an, vizand in special centrele comerciale noi.

”Strategia noastra de dezvoltare s-a bazat pe extinderea retelei de magazine LEM’S urmarind dezvoltarea de spatii tot mai generoase, in centre comerciale noi. Si in 2013 strategia noastra urmeaza aceeasi directie. Urmeaza sa inauguram pana la sfarsitul anului aproximativ 15 magazine in diferite zone ale tarii” declara Adrian Rizea, directorul comercial al retelei, strategia de extindere.

Compania a inaugurat deja doua unitati in 2013, care se adauga celorlalte peste 100 de unitati deschide in regim de franciza ale brandului.

Investitia necesara pentru deschiderea celor doua magazine LEM’S este de aproximativ 2,2 mil. lei.

Magazinul LEM’S din Pitesti se intinde pe o suprafata de 1.350 mp si este al doliea cel mai mare din Romania. Acesta se afla situat in cadrul complexului Retail Park pe DN 65B.

Magazinul din Constanta se intinde pe o suprafata putin peste 1000 mp si se afla situat in cadrul complexului TOM.

Cu cele 2 spatii comerciale deschise in primul trimestru, reteaua LEM’S ajunge la o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 65.000 de mp.