Coca-Cola Romania, cel mai important jucator de pe piata bauturilor racoritoare, a lansat Fanta Piersici si Caise, noul sortiment urmand sa fie disponbil in editie limitata, pe perioada verii.
In Romania produsul este disponibil din aceasta luna, in editie limitata pe perioada verii.

“Fanta Piersici si Caise se adreseaza in special tinerilor, dar si mamelor care vor sa opteze pentru produse adaptate varstei si stilului de viata al acestora”, a declarat Nicoleta Eftimiu, sparkling soft drinks senior activation marketing manager Coca-Cola Romania si Moldova.

Noua bautura va fi promovata prin intermediul unei campanii de comunicare in media online, panouri stradale, spot TV si activari in punctele de vanzare.

Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este cea mai mare companie din industria bauturilor non-alcoolice din Romania si imbuteliator francizat al Companiei Coca-Cola. Compania are sediul social in Voluntari si detine trei fabrici de imbuteliere pe teritoriul tarii, localizate in Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri