Investitia de 500.000 de euro apartine Cocor Turism, proprietarul hotelului spa Cocor din Neptun si va viza achizitia de mobilier si echipamente atat pentru hotel cat si pentru spa (si pentru a sustine repozitionarea spa-ului pe medical & wellness), recrutarea unor specialisti atat pe partea de spa cat si pe serviciile anexe, dar si o campanie de comunicare si promovare in vara lui 2014 pe majoritatea canalelor de print si outdoor.

Noul concept propus de Eden Spa se va axa pe spa medical & wellness, o zona mai putin exploatata in Romania. Hotelul spa din Neptun se va deschide sub aceasta noua formula pe 1 mai.

„In ultimii ani criza si-a facut simtita prezenta si pe segmentul centrelor de spa high end, domeniu puternic influentat de mediul de afaceri local care obisnuia sa furnizeze in continuu clienti. De aceea, consider ca repozitionarea pe segmentul de sanatate reprezinta o reala oportunitate pentru piata, oamenii devenind mult mai interesati de acest aspect, decat de cel de rasfat”, a explicat Liliana Paraipan, director general Eden Spa.

In noua formula, spa-ul are ca obiectiv principal transformarea romanilor consumatori de servicii spa in strainatate in consumatori fideli ai centrului din Neptun, precum si informarea publicului cu privire la importanta realizarii terapiilor de tip spa intr-un cadru standardizat si de catre profesionisti. Nu in ultimul rand, Cocor isi propune sa pozitioneze spa-ul din Neptun ca o destinatie de terapii de sanatate pentru turistii straini care vin anual pe litoral.

Citeste si:

In prezent, Eden Spa numara 3 locatii operationale (Eden Spa Primaverii Bucuresti, Eden Spa Continental Bucuresti, Eden Spa Continental Forum Sibiu) si alte 2 in faza de constructie, in Sighisoara si Timisoara. De asemenea, pe parcursul celor 7 ani de activitate, Eden Spa a dezvoltat si operat cu succes centrul spa din cadrul Hilton Sibiu precum si Orhideea Health&Spa din capitala. Brandul romanesc ofera de asemenea si traininguri de personal si eticheta spa.

Formula de operare agreata de reprezentantii Eden Spa pentru dezvoltarea de noi centre presupune ca investitia apartine hotelului, iar managementul, know how-ul si implementarea sunt realizate de Eden Spa.

Cocor spa este situat in statiunea Neptun-Olimp in cadrul hotelului cu acelasi nume si se intinde pe o suprafata de 3.000 mp, fiind lansat in 2009, cu o investitie initiala de aproximativ 6 milioane euro. Centrul pune la dispozitia clientilor un meniu complet de servicii spa, tratamente traditionale, masaje, hidrocolonoterapie, terapii faciale, exfolieri si impachetari, toate fiind realizate in cele 25 de cabinete distribuite pe 3 etaje.