Bergenbier, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria locala de bere, a lansat Bergenbier Fresh Grapefruit, cu suc de grapefruit si un continut scazut de alcool, anunta compania.
Noul sortiment are un continut scazut de alcool, de 1,9%.

Bergenbier Fresh Grapefruit este disponibil in varianta sticla returnabila de 0,5 l si doza de aluminiu de 0,5 l.

Compania mai este prezenta pe segmentul berilor cu arome cu brandul Bergenbier Fresh Lemon.

Bergenbier este prezenta pe piata din anul 1994. Compania detine o unitate de productie in Ploiesti si are aproximativ 600 de angajati.
Bergenbier face parte din Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume. Portofoliul cuprinde marcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blonda, Bere blonda fara Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - si Noroc precum si marcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alaturi de acestea, compania importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri