Compania Sameday Courier a inregistrat o cifra de afaceri de 1,2 milioane lei in primul trimestru al anului 2013, cu 20% mai mult comparativ cu perioada similara a anului trecut si un profit in urcare cu 10%.

Aproximativ 55% din totalul cifrei de afaceri pentru primul trimestru al acestui an provine din serviciile de livrare in aceeasi zi.

Piata serviciilor de curierat a manifestat o crestere la inceputul acestui an, determinata in mod special de solicitarile din zona de e-commerce.

”Disparitia monopolului Postei Romane a contribuit la o liberalizare a intregii piete de servicii postale, pentru care estimam o crestere de pana la 10% in acest an”, a declarat Lucian Baltaru, manager la Sameday Courier.

Sectoarele din care au provenit cele mai multe solicitari de livrare in primul trimestru al anului 2013 sunt: e-commerce, industria financiar-bancara, zona de medical si pharma si agentiile de publicitate.

Sameday Courier estimeaza o cifra totala de afaceri de 6,5 milioane de lei pentru anul 2013, in crestere cu 30% fata de cifra de afaceri inregistrata la finalul anului trecut.

Sameday Courier este o companie de curierat cu capital romanesc, infiintata in 2007 de catre antreprenorul Octavian Badescu.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri