Aproximativ 55% din totalul cifrei de afaceri pentru primul trimestru al acestui an provine din serviciile de livrare in aceeasi zi.

Piata serviciilor de curierat a manifestat o crestere la inceputul acestui an, determinata in mod special de solicitarile din zona de e-commerce.

”Disparitia monopolului Postei Romane a contribuit la o liberalizare a intregii piete de servicii postale, pentru care estimam o crestere de pana la 10% in acest an”, a declarat Lucian Baltaru, manager la Sameday Courier.

Citeste si:

Sectoarele din care au provenit cele mai multe solicitari de livrare in primul trimestru al anului 2013 sunt: e-commerce, industria financiar-bancara, zona de medical si pharma si agentiile de publicitate.

Sameday Courier estimeaza o cifra totala de afaceri de 6,5 milioane de lei pentru anul 2013, in crestere cu 30% fata de cifra de afaceri inregistrata la finalul anului trecut.

Sameday Courier este o companie de curierat cu capital romanesc, infiintata in 2007 de catre antreprenorul Octavian Badescu.