Serviciile de depozitare, manipulare, pregatire comenzi, livrari catre clienti (retele internationale, distribuitori sau magazine din retailul traditional), precum si serviciile cu valoare adaugata vor fi efectuate integral de firma Whiteland Logistics.

Solutia logistica oferita a fost customizata pe nevoile companiei Müller, realizandu-se o integrare prin intermediul unor interfete IT.

Müller este un important producator de lactate la nivel european, care are 11 fabrici si peste 9000 de angajati.

Citeste si:

Whiteland Logistics, membra a Nagel-Group, este o companie specializata in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare, cu o experienta de peste 19 ani pe piata romaneasca. Are un depozit central la Bucuresti si alte 11 depozite in orase principale din tara, utilizand sisteme informatice dezvoltate special pentru specificul activitatii logistice (ERP, WMS,TMS), fiind certificata ISO 22.000.

Pe langa servicii de logistica la nivel national, Whiteland Logistics ofera si servicii logistice la nivel european, prin intermediul retelei Nagel-Group, lider german in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare.