Pentru 2011, Medimfarm a raportat o cifra de afaceri de 61,5 milioane lei si profit net de 2 milioane lei.

Administratorii au hotarat repartizarea profitului obtinut in 2012 pentru rezerve legale si acoperirea pierderilor contabile din anii precedenti.

Veniturile totale ale firmei s-au situat la 74 milioane lei, cu 12% mai mari comparativ cu anul anterior, iar cheltuielile totale au insumat 73,3 milioane lei, in crestere cu 16%, scrie Mediafax.

Pentru acest an, Medimfarm si-a propus venituri totale de 103,3 milioane lei, in crestere cu 40% fata de 2012, si revigorarea profitului, fiind anticipata o crestere de circa 3 ori a acestuia.

Medimfarm are ca principal obiect de activitate depozitarea si distribuirea de produse farmaceutice, parafarmaceutice si cosmetice. Firma detine un depozit de 4.259 metri patrati in Ploiesti si o retea de 50 de farmacii, in Campina, Buzau, Ramnicu-Sarat, Ploiesti, Sinaia, Mizil, Filipestii de Targ, Botosani, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Iasi, Miercurea Ciuc, Timisoara, Targoviste, Galati, Hunedoara, Targu-Frumos, Drobeta-Turnu Severin, Orsova, Calarasi, Bucuresti, Telega, Baicoi, Valea Doftanei, Blejoi, Slatina si Vaslui.

Actionarul majoritar al Medimfarm este Mihai Anastasescu, care detine 89,456% din actiuni prin firma Global Invest din Campina.