Reteaua de petshop-uri Animax, care cuprinde 32 de magazine la nivel national, a deschis o noua unitate la Iasi si si-a propus pentru acest an o crestere cu 10-20% a cifrei de afaceri, de la circa 11 milioane de euro anul trecut, scrie Mediafax.

Astfel, afacerile companiei ar putea ajunge la aproximativ 13 milioane euro in acest an.

Noul magazin din Iasi, a patra unitate a retelei din acest oras, este situat in galeria comerciala Kaufland Pavlov si are o suprafata de 90 metri patrati.

"Strategia noastra s-a axat pe extinderea retelei de magazine, urmarind prezenta la nivel national, proximitate fata de clienti, si astfel am inaugurat un nou magazin intr-un centru comercial din Iasi", a declarat, intr-un comunicat, Adriana Aruxandei, director de dezvoltare al retelei Animax.

In magazin sunt comercializate hrana, accesorii, acvarii, colivii, terarii, culcusuri si jucarii, multe dintre ele fiind sub marca proprie lantului Animax.

Potrivit datelor furnizate Mediafax, planurile pentru acest an includ deschiderea a inca 10-12 magazine, investitia medie intr-o unitate Animax fiind de 100.000 euro. Anul trecut, reteaua s-a extins cu 9 unitati.

Magazinele Animax sunt detinute de firma Pet Product Bucuresti, al carei asociat unic este Cristian Ludovic Pop.

Sursa foto: captura animax.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
ARMO: Comertul online va depasi 2,5 miliarde euro in 2017