Rețeaua de pet shops Maxi Pet deschide primul magazin în Târgu Mureș. Investiția se ridică la 200.000 euro, iar magazinul are o suprafață de peste 400 mp, anunță compania, printr-un comunicat de presă.

Maxi Pet, companie care comercializează hrană și accesorii pentru animalele de companie deschide primul magazin la Târgu Mureș, al nouălea din rețeaua sa, în urma unei investiții de 200 000 de euro.

Ne vom asigura că fiecare iubitor de animale care ne calcă pragul va fi mulțumit de serviciile și produsele noastre. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, echipele magazinelor Maxi Pet au competențele necesare pentru a-i susține pe proprietarii de animale, astfel încât aceștia să facă cele mai potrivite alegeri pentru binele acestora.

Ioana Mărgărit, Store Manager Maxi Pet Târgu Mureș

Situat în Retail Park Doja, în magazinul Maxi Pet pune la vânzare hrană și recompense, jucării și accesorii, serviciul de click & collect și un centru nutrițional axat pe îmbunătățirea sănătății animalelor de companie, oferind sfaturi de specialitate cu privire la igienă și elaborând diete personalizate pentru fiecare animal în parte.

Noua unitate Maxi Pet este rezultatul unei investiții de 200 000 de euro. Această cifră nu include stocurile de marfă.

Totodată, Maxi Pet a lansat anul trecut propria aplicație mobilă împreună cu programul de loialitate Maxi Pet Club. Aplicația poate fi accesată pe mobil, fiind disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem de operare Android, cât și iOS, punând la dispoziția clienților oferte și cupoane de reduceri la cumpărături. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot acumula puncte prin scanarea cardului digital la fiecare cumpărătură efectuată în magazinele fizice Maxi Pet.

„Practic, în cadrul programului de loialitate valorizăm fiecare ban cheltuit. În Maxi Pet Club se contorizează și se recompensează fiecare leu, clienții beneficiind, atunci când ating diverse praguri, de multe reduceri și bonusuri”, a declarat Cornel Mocanu, Chief Operations Officer Maxi Pet România.

Ce planuri are Maxi Pet pentru acest an

Compania a anunțat o creștere cu 20% a cifrei de afaceri în 2022 comparativ cu anul anterior, precum și planuri de dezvoltare care prevăd extinderea rețelei naționale de magazine cu încă șapte unități în 2023. Maxi Pet a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 23,4 milioane euro, în creștere cu 20% față de 2021. Printre investițiile preconizate în 2023 se numără încă șapte magazine. Până în acest moment Maxi Pet deține 8 magazine.

În România, Maxi Pet este operat de Pet Network, rețeaua omni-channel de produse și servicii pentru animale de companie, care deține și brandul Animax. Primul magazin Maxi Pet din România a fost deschis în 2010.

Sursa foto: Maxi Pet

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri