„Pentru că suntem o companie responsabilă, din respect pentru angajații și colaboratorii noștri, am decis să închidem cu o oră mai devreme, astfel încât aceștia să ajungă la familiile lor până la ora 22.00, în contextul noilor recomandări și prevederi impuse de Ordonanța Militară nr. 2. Astfel, noul program de funcționare al magazinelor Auchan devine 8.00-21.00 de luni până duminică, acesta rămânând foarte extins pentru clienți - 13 ore pe zi. Invităm românii să adopte și ei acest program responsabil și mai precaut de cumpărături și să se informeze cu regularitate de pe www.auchan.ro, unde pot consulta și toate măsurile din planul extins de protecție pe care Auchan le-a pus în aplicare în ultimele săptămâni pentru clienți și colaboratori”, a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienți pe toate rutele, cu excepția orașelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări, începând de marți, 24 martie 2020, tot pentru a se conforma mai bine recomandărilor Ordonanței Militare nr. 2.

Potrivit companiei, aceste modificări vin în completarea măsurilor de siguranță deja implementate în magazinele Auchan, prin care se prioritizează siguranța angajaților și a clienților. Pe data de 21 martie 2020 au fost stabilite o serie de recomandări și măsuri prin Ordonanța Militară nr. 2 cu privire la circulația persoanelor.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, două supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Auchan are peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi și o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Citeste si:
Auchan a încheiat un parteneriat cu Poșta Română pentru livrări
Auchan a încheiat un...

Sursa foto: Auchan Romania