Vanzarile din Romania ale grupului ungar de petrol si gaze MOL au crescut in primele trei luni cu 5%, la 106.000 de tone, ca urmare a extinderii retelei de benzinarii si a activitatilor de marketing.
"Cresterea vanzarilor a fost sustinuta de extinderea retelei de benzinarii, care a ajuns la 137 de unitati la finele lunii martie 2013, precum si de activitatea intensa de marketing", se arata intr-un comunicat al MOL citat de Mediafax.

Vanzarile de motorina au crescut in intervalul ianuarie-martie cu 5%, la 77.000 de tone, iar cele de benzina s-au mentinut constante, la 27.000 de tone.

In perioada similara a anului trecut grupul a raportat vanzari de 101.000 de tone de carburanti pe piata romaneasca.

MOL a ajuns astfel sa detina peste 13% din piata vanzarilor de carburanti in Romania.

Grupul ungar are operatiuni in peste 40 de tari si peste 31.000 de angajati. Pe langa activitatea de distributia de carburanti, MOL este prezent in Romania si pe segmentul explorarilor de hidrocarburi, avand concesionate trei perimetre in vestul tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri