MOL a ajuns la 20 de unitati Fresh Corner si deschide inca trei benzinarii in Romania pana la sfarsitul anului

Grupul petrolier ungar MOL va deschide inca trei benzinarii in Romania pana la sfarsitul acestui an, in afara celor cinci deja inaugurate, investitiile totale pentru 2016 ridicandu-se la peste 10 milioane euro, a declarat miercuri pentru News.ro directorul general al MOL Romania, Kinga Daradics. De asemenea, compania a ajuns la 20 de unitati „Fresh corner” in Romania, din peste 40 programate sa fie inaugurate pana la sfarsitul acestui an, scrie News.ro.

Compania are in plan pentru acest an deschiderea a opt benzinarii, cinci fiind deja inaugurate. Proiectul Fresh corner a fost implementat in Romania anul trecut.

„Cu siguranta o sa avem mai mult de 10 milioane euro investitii, care o parte se vor duce catre reateaua de statii, conceptul Fresh corner, pe care il implementam - avem deja deschise 20 statii pe conceptul nou Fresh corner – si evident tot ce inseamna partea de logistica si partea de a ne creste siguranta in operatiunile de zi cu zi”, a spus Daradics, pentru News.ro.

Intrebata daca are in plan achizitia de benzinarii, sefa MOL Romania spune ca grupul petrolier se uita la oportunitatile care s-ar putea ivi in piata. In regiune, compania ungara este sa ajunga la peste 300 pana la sfarsitul anului, din cele peste 2.000 statii ale grupului MOL.

Potrivit reprezentantului companiei, se observa o revenire a pietei carburantilor atat in Romania, cat si in regiune. Vanzarile retail ale Grupului MOL in Romania - incluzand carburanti, GPL si lubrifianti - au crescut cu 16% in volum in prima jumatate a acestui an, la 311.000 tone, ca urmare a mediului economic favorabil, se arata in raportul semestrial al Grupului MOL.

Citeste si:
MOL România și Fundația pentru Parteneriat au donat echipamente...
MOL România și Fundația...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

MOL are o retea de peste 200 de benzinarii in Romania. Anul trecut, vanzarile MOL de carburanti, GPL si lubrifianti de pe piata romaneasca au crescut cu 17% comparativ cu anul precedent, pana la 586.000 de tone, in special ca urmare a extinderii retelei de benzinarii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri