Compania are in plan pentru acest an deschiderea a opt benzinarii, cinci fiind deja inaugurate. Proiectul Fresh corner a fost implementat in Romania anul trecut.

„Cu siguranta o sa avem mai mult de 10 milioane euro investitii, care o parte se vor duce catre reateaua de statii, conceptul Fresh corner, pe care il implementam - avem deja deschise 20 statii pe conceptul nou Fresh corner – si evident tot ce inseamna partea de logistica si partea de a ne creste siguranta in operatiunile de zi cu zi”, a spus Daradics, pentru News.ro.

Intrebata daca are in plan achizitia de benzinarii, sefa MOL Romania spune ca grupul petrolier se uita la oportunitatile care s-ar putea ivi in piata. In regiune, compania ungara este sa ajunga la peste 300 pana la sfarsitul anului, din cele peste 2.000 statii ale grupului MOL.

Citeste si:

Potrivit reprezentantului companiei, se observa o revenire a pietei carburantilor atat in Romania, cat si in regiune. Vanzarile retail ale Grupului MOL in Romania - incluzand carburanti, GPL si lubrifianti - au crescut cu 16% in volum in prima jumatate a acestui an, la 311.000 tone, ca urmare a mediului economic favorabil, se arata in raportul semestrial al Grupului MOL.

MOL are o retea de peste 200 de benzinarii in Romania. Anul trecut, vanzarile MOL de carburanti, GPL si lubrifianti de pe piata romaneasca au crescut cu 17% comparativ cu anul precedent, pana la 586.000 de tone, in special ca urmare a extinderii retelei de benzinarii.