Rio Bucovina, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria apelor din Romania, a bugetat pentru acest an investitii de 5 mil. euro in facilitatile de productie si imbuteliere si are in plan achizitionarea unei fabrici de imbuteliere langa Bucuresti.
Compania detine in prezent doua unitati de productie, in Vatra Dornei si Timisoara. In Vatra Dornei sunt planificate investitii de circa 3,6 mil. euro pentru cresterea capacitatii de imbuteliere pana la 180-200 mil. litri anual.

Unitatea din Timisoara are o capacitate de circa 80 de milioane de litri pe an.

Planurile companiei vizeaza in acest an achizitionarea unei fabrici de imbuteliere de langa Bucuresti, cu o capacitate de 100 mil. litri.

De asemenea, Rio Bucovina va relansa anul acesta apa carbogazificata, segmentul reprezentand aproximativ 46% din totalul vanzarilor de apa imbuteliata. In plus, compania va investi in dezvoltarea categoriei de bauturi racoritoare carbogazoase, atat cu indulcitori, cat si cu zahar.

Rio Bucovina a raportat anul trecut o crestere de 19% a afacerilor pana la 128 mil. lei (28,7 mil. euro), in timp ce piata de profil a afisat un avans de circa 6% pe an.

Rio Bucovina, companie cu capital 100% privat, a fost infiintata in anul 2006, avand ca obiect principal de activitate imbutelierea apei minerale naturale Bucovina, precum si productia bauturilor racoritoare. In prezent, Rio Bucovina comercializeaza numeroase bunuri alimentare si non-alimentare.

Marcile proprii comercializate de Rio Bucovina sunt: Bucovina – apa minerala naturala plata si carbogazificata; La Vitta si Malibu – apa de masa; La Vitta, Malibu, Bon Ton – bauturi racoritoare carbogazoase; Golden Horse – bautura energizanta, La Vitta – produse alimentare.

Rio Bucovina este unicul distribuitor in Romania pentru brandul Becker’s Bester (sucuri naturale de fructe).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri