DHL Express Romania a lansat serviciul DHL Express Easy pentru persoanele care expediaza direct din sediile DHL Servicepoint.

Serviciul DHL Express Easy functional in peste 220 de tari devine acum disponibil si pe teritoriul Romaniei. Cu acest serviciu pot fi facute expedieri de bunuri sau documente pana la greutati de 25 de kilograme.

In luna martie a acestui an DHL a mai lansat DHL Receiver Paid, destinat persoanelor fizice si juridice, care realizeaza importuri ocazionale. Acestea pot utiliza serviciul DHL pentru a aduce din intreaga lume bunuri sau documente cu plata contravalorii transportului in numerar la destinatie, in Romania, fara sa fie nevoie sa efectueze plati in avans ori sa incheie un contract de servicii cu DHL.

DHL Express Easy Student este un alt serviciu oferit de DHL in centrele de expedieri, dedicat elevilor si studentilor care aplica la universitati si colegii din strainatate. Astfel, acestia pot trimite documentele oficiale solicitate de universitatile din intreaga lume prin intermediul DHL, la un tarif redus.

DHL are o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, aproape 500 de angajati, opereaza cu trei aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin cele 42 de locatii aflate in cele mai importante orase de pe intreg teritoriul tarii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Amenintare cu bomba la Fan Courier. Activitatea de curierat, blocata