Supermarketul online Sezamo lansează Delivery Express, serviciul de livrare în 2 ore, disponibil pentru patru zone din București și Ilfov.

Cele patru zone cu livrare accelerată sunt Voluntari - Tunari, Dobroești - Pantelimon, Otopeni - Băneasa și Ștefănești - Afumați - Găneasa, mai exact în Odăile, Otopeni, Tunari, Voluntari, Ștefăneștii de Jos, Ștefăneștii de Sus, Afumați, Șindrilița, Pădurea Băneasa, Vatra Nouă, Cartierul Henri Coandă, Pipera, Cartierul Andronache, Pantelimon.

Serviciul Express Delivery este disponibil zilnic, între orele 09:00 - 21:00, și este gratuit pentru clienții Sezamo Premium în limita a patru comenzi pe lună.

„Două aspecte importante au fost confortul și accesul la produsele de calitate, ultra proaspete, nu doar cele standard din hipermarket și piețe, dar și de la micii artizani și farmacii, astfel că am găsit o cale de a ne mișca mai rapid prin traficul din București și Ilfov. Dincolo de rapiditate, vorbim despre fructe și legume proaspăt culese, care ajung în 5 ore de la recoltare direct în farfurie, dar și despre confort.”, a declarat Gabril Makki, CEO Kifli.hu și Sezamo.

Sezamo livrează cu o flotă proprie de mașini electrice, utilizează pungi reutilizabile, confecționate din plastic reciclat, care reduc amprenta asupra mediului înconjurător, și oferă programul „Save the Food”, cu ajutorul căruia clienții pot contribui la stoparea risipei alimentare prin achiziționarea de alimente aflate în ultimele zile de valabilitate, la un preț redus.

Supermarketul online oferă o selecție de 14.000 de produse, precum produse tip supermarket, produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar și branduri internaționale de tip supermarket.

Toate produsele comandate sunt livrate către clienți din depozitul situat în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în zone de temperatură fixă de la producător până la ușa clientului și reducerea costurile de energie.

Sursa foto: Sezamo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri