Supermarketul online Sezamo, parte a grupului European Rohlik, anunță lansarea unei noi platforme dedicate părinților și viitorilor părinți, Baby Club Sezamini.

Baby Club Sezamini este un club dedicat exclusiv părinților care au copii cu vârsta de până în 12 ani, dar și celor care așteaptă venirea pe lume a unui copil.

Pentru a fi parte din acest club, clienții pot accesa în mod gratuit pagina dedicată și se pot înscrie rapid și ușor prin selectarea informațiilor solicitate.

Serviciul este disponibil atât pe site, cât și în aplicație, fiind deja lansat pe alte piețe pe care activează grupul, precum Cehia, Austria, Germania și Ungaria.

Dintre beneficiile Baby Club Sezami se numără următoarele:

  • Livrare gratuită de duminică până joi, între 10:00 - 16:00 (aplicabil doar pentru livrarea standard de o oră);
  • Reduceri de până la 40% la produsele selectate din categoria „Mama și copilul”;
  • 15 lei cashback – pentru orice membru din clubul Sezamini care plasează o comandă de peste 300 de lei pentru produse din orice categorie, cu excepția produselor din categoriile alcool și tutun, sub formă de credite ce se pot folosi exclusiv pentru produsele din categoria „Mama și copilul”.

Astfel, aceste beneficii îi vor ajuta pe părinți să economisească timp, prin câștigarea a cel puțin 6 ore pe săptămână dedicate drumurilor la supermarket.

Totodată, părinții vor economisi și bani, prin asigurarea gratuității transportului a cărui valoare se ridică la costul 30 de lei per comandă, 100 de lei prin reducerile de 40%, cât și prin contravaloarea cashback-ului.

„Sezamini a luat naștere din dorința noastră de a ușura viața de zi cu zi a părinților printr-o experiență rapidă și eficientă de cumpărături, care le va permite să se bucure mai mult de momentele petrecute alături de copii.”, a declarat Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer Sezamo România.

Reducerile de 40% vor fi vizibile pentru toți clienții Sezamo pe pagina dedicată.

Gamele de produse care vor fi active în mod regulat prin programul Baby Club sunt alimentele pentru bebeluși, precum piureuri din fructe și legume, biscuiți și snacksuri, scutece și șervețele umede, cosmetice pentru copii, accesorii pentru bebeluși și produse specifice pentru mame sau gravide.

În plus, în activările Baby Club vor fi incluse și produse din alte categorii disponibile pe sezamo.ro. Cel mai adesea vor exista oferte disponibile doar pentru membrii Sezamini Club din categoriile fructe și legume, iaurturi, bomboane sau băuturi non-alcoolice.

De asemenea, compania oferă garanția „Banii înapoi garantat” pentru eventualitatea în care clientul nu este mulțumit de un produs, fără întrebări suplimentare.

Sursa foto: Shutterstock / fizkes 

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri