ANAF a pus lacat pe distractie: Kudos Club din Mamaia, inchis pentru ca nu a emis bon fiscal [VIDEO]

Kudos Club din Mamaia, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de pe litoral, a fost inchis duminica seara de inspectorii ANAF. Potrivit inspectorilor, angajatii clubului nu au emis bonuri fiscale. Pe langa inchiderea activitatii, proprietarul s-a ales cu o amenda de 13.000 de lei, potrivit Digi 24.

Decizia a fost luata dupa ora 18:00, cand cei mai multi dintre turisti plecasera deja.

Inspectorii Directiei Antifrauda din cadrul ANAF desfasoara, la sfarsitul acestei saptamani, verificari la agentii economici de pe litoral, astfel de controale avand loc la Mamaia si Vama Veche, unde ei au fost primiti cu huiduieli de catre unii dintre turisti, potrivit Mediafax.

Reprezentantii Directiei Antifrauda au mers, de 1 Mai, in Vama Veche, unde au fost intampinati cu ostilitate de catre o parte dintre turisti. Astfel, acestia au huiduit in momentul in care au vazut masinile ANAF, scandand "Vine controlul sa-si ia omorul". La un moment dat, un turist a aruncat cu o piatra catre una dintre masinile ANAF, spargandu-i parbrizul.

Echipele de control au verificat timp de cateva ore terasele si restaurantele din Vama Veche, dupa care controlul s-a mutat in Mamaia. Zeci de autoturisme ale ANAF au mers cu girofarurile pornite prin statiune, oprindu-se la diverse localuri pentru ca inspectorii sa vada daca exista nereguli. De asemenea, au fost controlate si cluburile din statiune, inspectorii antifrauda dorind sa verifice evidenta contabila, iar aceasta actiune a continuat pana spre dimineata.

Citeste si:
Relaxare totală în Mamaia: zeci de petrecăreți au încins o horă
Relaxare totală în Mamaia:...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Club/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri