Inspectorii Antifrauda au verificat de Inviere cluburile de noapte din Mamaia

Inspectorii Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF au verificat de Inviere opt cluburi de noapte din Mamaia si au dat amenzi de 134.000 de lei in cadrul operatiunii, in care a fost vizata respectarea obligatiei de a emite bon fiscal.

"Intre 30 aprilie si 1 mai, 130 de inspectori antifrauda au controlat opt cluburi de noapte din Mamaia, fiind vizat modul in care este indeplinita obligatia emiterii bonului fiscal", se arata intr-un comunicat al Directiei Generale Antifrauda Fiscala.

Anterior actiunii, inspectorii ANAF s-au documentat", inclusiv la fata locului, potrivit sursei citate.

In cadrul operatiunii au fost aplicate 23 de sanctiuni contraventionale, suma totala a amenzilor fiind de 134.000 lei, la care se adauga un numar de 8 sanctiuni complementare constand in 2 suspendari si 6 confiscari de numerar, respectiv suma de 25.541 lei.

Cele doua suspendari au survenit intrucat acestea au mai fost sanctionate in ultimele 24 de luni, pentru neemiterea de bonuri fiscale.

Totodata, in cazul a doua cluburi, reprezentantii acestora au primit invitatia de a se prezenta la sediul Directiei Generale Antifrauda Constanta, in vederea continuarii cercetarilor.

Citeste si:
Premieră la ANAF: Identificarea vizuală online pentru înregistrarea...
MFP şi ANAF implementează...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

La actiune au participat si inspectorii antifrauda din cadrul regionalei Bucuresti, dar si cei din cadrul Directiei de Control Activitati cu Risc Fiscal si Interventie Rapida, intreaga activitate de control fiind sustinuta de o echipa care a asigurat suportul informativ din bazele de date ale ANAF.

Inspectorii ANAF desfasoara de Paste operatiunea Helios

ANAF desfasoara in perioada sarbatorilor de Paste controale mai ample privind emiterea de bonuri fiscale, parte a operatiunii Helios. Agentia a anuntat ca inspectorii antifrauda vor intensifica controalele privind emiterea bonurilor fiscale in cazul barurilor, restaurantelor si cluburilor.

Precedenta campanie de controale pentru bonuri fiscale in cluburi si restaurante s-a numit "Revelion", iar inspectorii au verificat daca agentii economici care au organizat petreceri de Revelion au inregistrat sumele incasate.

Citeste si:
Inspectorii antifrauda au dat amenzi de 4 mil. lei in domeniul auto
Inspectorii antifrauda au...
Sursa foto: Dmitrijs Dmitrijevs/shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri