Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, începe astăzi Green Friday Sezamo, o inițiativă ce pune accentul pe sustenabilitate, zero waste și reduceri cuprinse între 20% și 90% pentru produsele din categoria Save the food și de până la 40% pentru categoriile de tip supermarket.

Într-o lume în care risipa alimentară se află la cote maxime, brandul continuă să promoveze sustenabilitatea și transformă Black Friday în Green Friday Sezamo, un concept prin care compania își concentrează toate inițiativele în jurul a patru caracteristici cheie - Economic, Ecologic, Electric și Eficient.

„Credem că perioada reducerilor este întotdeauna o perioadă tentantă pentru consumatori, însă mâncarea este perisabilă și se poate ajunge foarte ușor la accentuarea risipei alimentare. Din acest motiv, am decis împreună cu echipa să transformăm Black Friday în ceva mai aproape de crezurile companiei și așa a apărut Green Friday Sezamo. O perioadă în care cele mai consistente reduceri sunt orientate către zona de sustenabilitate - categoriile Save the Food, Plant based și ECO.”, a declarat Michael Kaiser, CCO Sezamo România.

Astfel, începând din data de 8 noiembrie, consumatorii din București și din județul llfov se bucură de reduceri de până la 40%, pe site și în aplicație, la produsele de uz zilnic, de tip supermarket, precum legume și fructe, mezeluri, lactate, carne sau băcănie.

Mai mult, la produsele din categoria „Save the Food” vor exista reduceri de până la 90%.

Reducerile de Green Friday vin să completeze acțiunea anunțată săptămâna recent, de plafonare a prețurilor a 25 de produse de bază, până în aprilie 2023.

De asemenea, compania oferă reduceri de până la 20% produselor din categoria Plant Based, ca alternative la lactate și carne, produselor din categoria ECO, crescute și produse în mod sustenabil, cât și celor provenite de la producători locali și internaționali care au culturi sustenabile, precum Păstrăvăria și Biodeck.

Mai mult decât atât, Sezamo acceptă returnarea la următoarea comandă a navetelor cu recipiente goale din sticlă cumpărate anterior, iar garanția pentru serviciul de livrare a cumpărăturilor în pungi reutilizabile va fi de 5 RON în loc de 50 RON.

Livrarea este gratuită pentru comenzile peste 300 RON și pentru utilizatorii aflați la prima comandă.

Sursa foto: Shutterstock / Maxx-Studio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri