Compania de curierat si logistica DHL va inaugura pe 15 iunie primul centru de expedieri expres din Romania aflat in incinta unui centru comercial, la Baneasa Shopping City.
Centrul va fi deschis zilnic intre orele 10.00 – 22.00, inclusiv in weekend.

Investitia face parte dintr-un proces mai amplu planificat de DHL in 2013, prin care si centrele de expedieri existente din tara vor fi modernizate.

La inceputul lunii iunie, DHL a inaugurat la Sibiu un nou sediu in centrul orasului.

Odata cu lansarea DHL Servicepoint din Baneasa Shopping City, DHL Express lanseaza un card de fidelitate.

Compania de curierat si logistica DHL opereaza in Romania cu trei aeronave si peste 200 de masini pentru a face anual peste 3,5 milioane de expedieri pentru cei 5.000 de clienti. Cel mai mare centru de sortare il detine in incinta Aeroportului Otopeni, unde proceseaza 60% din volume.

DHL Romania, infiintata in 1991, are 500 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri