Lerida a incheiat un contract exclusiv pentru piata locala pentru produsele nutritionistului francez Pierre Dukan.

“Am decis sa importam produsele Dukan, pentru ca noi credem ca in urmatorii ani va creste si mai mult consumul de produse alimentare, destinate dietei. Ne bazam pe faptul ca romanii vor dori din ce in ce mai tare sa duca un stil de viata sanatos, care include o alimentatie moderata”, a declarat Bogdan Ciocoveanu, directorul general al Lerida International.

Din gama Pierre Dukan, Lerida va importa produse precum suplimente alimentare, biscuiti sau sosuri. Toate alimentele sunt fabricate cu ingrediente naturale din Franta.

Importatorul isi propune sa acopere toate lanturile retailului modern.

Citeste si:

Pierre Dukan a devenit faimos in intreaga lume, in 2000, odata cu lansarea cartii “Je ne sais pas maigir” (Eu nu stiu sa slabesc).

Lerida International a fost fondata in anul 1993 de familia Ion Matei, cu scopul de a importa si distribui pe piata interna produse premium din domeniul vinurilor si bauturilor alcoolice. Lerida International are un portofoliu format din peste 400 de soiuri de vin si sortimente de bauturi alcoolice din diferite tari.

Printre partenerii sai se numara Francis Ford Coppola Winery (SUA), Kendall-Jackson (SUA), Les Grand Chais de France (Franta) – producatorul vinurilor J.P. Chenet, Louis Jadot (Franta), Castello Banfi (Italia), Fazi Battaglia (Italia), Feudi di San Gregorio (Italia), Aldegheri (Italia), Duca di Salaparuta (Italia), Gianni Gagliardo (Italia), Fabiano (Italia), Botter (Italia), Beveland (Spania), Destilerias MG (Spania) sau Global Brands (Marea Britanie).