Cu o experienta de peste noua ani in industria de wellness si fitness, Mihai Popa (33 ani) a preluat de curand functia de director operational al complexului Stejarii Country Club.

Mihai Popa este absolvent al Academiei de Educatie Fizica si Sport (Sectia Fizioterapie) si a urmat numeroase cursuri de comunicare si customer service. Anterior, el a ocupat functia de country manager al World Class Romania, coordonand cu succes noua locatii si 388 de angajati. Mihai Popa si-a desfasurat activitatea profesionala si in domeniul hotelier, de-a lungul timpului colaborand cu Athenee Palace Hilton, JW Marriott si Radisson Blu Bucuresti.

Stejarii Country Club va fi lansat in toamna acestui an. Clubul este construit si amenajat in mijlocul padurii Baneasa din Bucuresti.

Desfasurat pe o suprafata de 22.000 mp si construit pe trei nivele, clubul va reuni, printre altele, un centru de fitness, piscina, 4 terenuri de tenis interioare si exterioare ce pot fi folosite in orice sezon, fiind acoperite cu o zgura speciala utilizata la Turneul de la Stuttgart, 2 terenuri de squash, doua terenuri de platform tennis (unice in Bucuresti), o pista de alergare, spatii destinate copiilor, zone de relaxare, precum si un centru SPA. In vecinatatea clubului, va fi amenajat un driving range pentru pasionatii de golf, ce poate gazdui pana la 20 de jucatori simultan.

Proiectul are o valoare totala de aproximativ 18 milioane de euro si beneficiaza de suportul de consultanta al WTS International, companie americana cu expertiza solida in domeniu, anterior, implicandu-se in proiecte similare si pentru Donald Trump.

Citeste si:
Cinci motive pentru care managerii isi dau demisia din companii
Top 5 motive pentru care...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cel mai mare administrator de fonduri din Romania are un nou sef