Mega Image deschide un nou Shop&Go in Bucuresti, pe bulevardul Pache Protopopescu, si ajunge astfel la o retea de 250 de supermarketuri si magazine de proximitate la nivel national, scrie Mediafax.

Shop&Go Pache Protopopescu are o suprafata de vanzare de aproximativ 112 metri patrati si este magazinul cu numarul 100 deschis sub brandul Shop&Go si 250 al retelei, se arata intr-un comunicat al retailerului.

De la inceputul lunii, Mega Image a mai deschis doua supermarketuri in Bucuresti si are in plan alte doua inaugurari pana la sfarsitul lui septembrie.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image este cea mai mare retea de supermarketuri din Romania, care cuprinde 250 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (150) si Shop&Go (100).

Anul trecut, Mega Image a obtinut un profit de 3,5 ori mai mare decat in 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifra de afaceri cu 44% mai ridicata, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).

Citeste si:
TOP Care sunt cele mai mari retele de retail din Romania
TOP Cele mai mari retele de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Idei de antreprenoriat: 10 francize in care poti investi