Retailerul suedez de fashion H&M a inaugurat al doilea magazin din Ploiesti, reteaua locala ajungand astfel la 27 de unitati.

Noul magazin este deschis in centrul comercial AFI Palace Ploiesti si are o suprafata de 1.500 mp.

Vanzarile retailerului suedez de vestimentatie H&M in Romania au crescut cu 41% in perioada decembrie-august, primele noua luni ale anului fiscal, la 620 milioane coroane suedeze (71,4 milioane euro).

H & M Hennes & Mauritz a fost fondata in Suedia in 1947. Pe langa H&M, grupul include marcile COS, Monki, Weekday si Cheap Monday, & Other Stories, precum si H&M Home.

Grupul H&M are peste 3.000 de magazine in 52 de piete, inclusiv pietele de franciza. La nivel mondial, vanzarile H&M au crescut cu 4,2% in primele noua luni ale anului fiscal, de la 88,3 miliarde coroane la 92 miliarde coroane (10,6 miliarde euro). Numarul de angajati a ajuns la 104.000.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri