Carrefour trece pragul de 40 de magazine de proximitate in franciza

Carrefour Romania a deschis trei noi magazine de proximitate in franciza, dintre care doua sunt situate in Brasov si unul in Bucuresti.

Cele doua magazine din Brasov au fost deschise in colaborare cu RostCom, iar cel din Bucuresti impreuna cu Gulliver. Acestea au o suprafata totala de vanzare de 600 mp.

In acest moment, reteaua numara 42 de magazine de proximitate “Express”, dintre care sase unitati in orasul Brasov si 36 in Bucuresti si Ilfov.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

Carrefour opereaza in prezent in Romania 4 formate de magazine, cu un total de 138 de magazine: 24 hipermarketuri “Carrefour”, 71 supermarketuri “Market”, 42 magazine de proximitate “Express” si un magazin online.

Citeste si:
Diferența dintre bio, ecologic sau organic: Explicațiile unui...
Diferența dintre bio,...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri