Cei mai multi retaileri cauta sefi de raion, lucratori comerciali si casieri, dar si directori de magazin. Posturile sunt disponibile in centrele marilor magazine in intreaga tara.

Astfel, Lidl cauta 22 de vanzatori full-time sau part-time, posturi publicate pe bestjobs.ro, in Bucuresti, Oradea si Pitesti la casele de marcat. Viitorii angajati trebuie sa deserveasca cu amabilitate si rapiditate clientii si sa se ocupe de inventar.

Kaufland are nevoie de un sef de departament cu experienta in comert si management, dar fara studii superioare. Totodata, Carrefour Oradea angajeaza un manager pentru raioanele Gastronomie si Brutarie cu experienta de cel putin un an pe un post similar si cu studii medii finalizate.

Alte anunturi pentru functii mai inalte vin de la Auchan Bucuresti care cauta contabil de investitii, Leroy Merlin Bricolaj care angajeaza manager de produs si de la Rewe Romania (Penny si XXL Discount) care are un post deschis pentru un geomarketing specialist.

Citeste si:

Vanzarile sunt domeniul cu cele mai multe joburi in 2013. Pana la jumatatea lui octombrie numarul lor a ajuns la 1200, iar pentru aproximativ fiecare job postat companiile angajeaza cel putin o persoana.

Cati oameni se bat pe acelasi post

In medie, pentru un post de casier aplica cateva sute de candidati, in functie de orasul in care se fac angajari. De exemplu, pentru un job in grupul Rewe Romania, prezent prin magazinele Penny si XXL Discount, care in prezent cauta casieri pentru centrele din Timisoara si Sfantu Gheorghe, aplica in medie 30 de candidati pe bestjobs.ro.

Concurenta este mult mai mare cand vine vorba de Bucuresti si judetul Ilfov, unde peste 1.200 de oameni vor sa fie casieri la Mega Image.

BestJobs este un serviciu de recrutare si gazduieste in prezent peste 2,25 milioane de CV-uri in baza de date si are peste 70.000 de companii client.