Socar a deschis 4 noi benzinarii in Romania, cu investitii de 5 mil. euro

Socar a deschis patru noi benzinarii, la Oradea (2), Buzau si Alexandru cel Bun, Neamt, dupa investitii de peste 5 milioane de euro, astfel ca reteaua companiei azera pe piata romaneasca a ajuns la 20 de statii.

Compania s-a extins astfel in afara Moldovei. "Am inceput extinderea retelei Socar spre alte zone ale Romaniei din Oradea, pentru ca aici este cel mai important nod de trafic din nord-vestul tarii.

Statiile nou deschise sunt semnalul unei campanii de extindere nationala pe care ne-o dorim cat mai rapida. Detinem in prezent 20 de benzinarii in Romania, dintre care 7 au fost inaugurate anul acesta", a declarat intr-un comunicat Hamza Karimov, CEO Socar Romania.

Cele 20 de benzinarii sunt situate in judetele Iasi, Botosani, Suceava, Neamt, Bihor si Buzau. Socar a investit pana in prezent in Romania aproximativ 50 milioane de euro.

"In Capitala suntem destul de avansati cu lucrarile primei benzinarii sub brand-ul Socar. Noi deschideri pe care le pregatim in campania de extindere sunt prevazute in orase precum Timisoara, Adjud, Bacau, Focsani, Cluj, Iasi, Ramnicu Valcea, Bistrita, Arad, Constanta si Deva", a mai spus Karimov.

Citeste si:
SOCAR a inaugurat cea de-a doua benzinarie din Ilfov
SOCAR a inaugurat cea de-a...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Compania azera a anuntat anterior ca vrea sa ajunga in cativa ani la o retea de 300 de benzinarii in Romania.

Socar Romania este reprezentanta companiei petroliere si de gaze naturale cu acelasi nume detinuta de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri