Compania azera de petrol SOCAR a deschis o noua benzinarie, la Arad, dupa o investitie de 1,4 milioane euro.

SOCAR a inaugurat prima benzinarie in judetul Arad. Statia de alimentare se afla in municipiul Arad la intersectia DN7 cu DN79. Prin noua deschidere, compania atinge numarul de 30 de benzinarii, la nivelul intregii tari. Aceasta este cea mai mare benzinarie ca suprafata totala, avand peste 12.500 mp. Locatia dispune de o suprafata verde considerabila de 7.800 mp, cladirea propriu-zisa avand 240 mp. A fost creat un spatiu special pentru fumatori prin amenajarea unei cortine de 290 mp. Clientii au la dispozitie patru pompe de alimentare din care una este destinata camioanelor. Capacitatea de stocare se ridica la 180 mc de carburant. Au fost create 15 locuri de munca.

“ Am ajuns la un numar de 30 de statii de alimentare in 13 judete in mai putin de trei ani de cand am lansat business-ul. In 2014 am inregistrat cea mai mare crestere, atat ca numar de benzinarii, cat si ca prezenta in orase,” a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania. SOCAR detine statii de alimentare in judetele: Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Bihor, Buzau, Bacau, Vrancea, Timis, Ilfov, Cluj, Valcea si Arad.

SOCAR Romania este reprezentanta companiei petroliere si de gaze naturale detinuta de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic). Din anul 2011, compania s-a implicat in Romania prin SOCAR Petroleum S.A. si in crearea si consolidarea unei retele de benzinarii la nivel national. Astfel, compania detine in prezent o retea de 30 de statii de alimentare fiind unul dintre jucatorii importanti pe piata distributiei de carburanti din Romania. Pana in prezent compania a creat aproximativ 400 de locuri de munca si a derulat investitii de peste 50 milioane de euro in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri