Ursus are un nou presedinte: Igor Tikhonov este de 12 ani in companie

Igor Tikhonov este incepand cu 1 ianuarie noul presedinte al producatorului de bere Ursus Breweries, inlocuindu-l in functie pe Andrew Highcock, anunta compania.

Anterior Igor Tikhonov a fost director general al filialei SABMiller din Slovacia, incepand din martie 2012.

Si-a inceput cariera in Mars in 1993, avand o serie de roluri comerciale si de management general in Federatia Rusa si in Comunitatea Statelor Independente - CSI (Ucraina, Belarus si Kazahstan).

El s-a alaturat companiei SABMiller in 2001 pe postul de director de vanzari pentru Federatia Rusa.

In 2006, el a fost promovat ca director de dezvoltare strategica pentru Rusia, unde a coordonat un amplu proces de planificare strategica, destinat sa consolideze pozitia companiei in Rusia si tari din CSI. Ulterior, a preluat pozitia de director general CSI.

Citeste si:
Asahi a finalizat preluarea operatiunilor SABMiller din cinci tari
Asahi a finalizat preluarea...

Igor vorbeste limba engleza si rusa, detinand o diploma in inginerie aeronautica, obtinuta la Universitatea din Moscova.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Citeste si:
Curtea Supremă a SUA a respins ultimul apel făcut de Trump în...
Curtea Supremă a SUA a...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri