Romanii nu stau bine la capitolul preventie, iar acest lucru este demonstrat si de frecventa rara cu care merg tinerii la stomatolog. Catrinel Hagivreta, manager executiv Dent Estet, a declarat ca 90% dintre adolescenti nu ajung la dentist nici macar o data pe an.

"In Romania sunt trei milioane de adolescenti, iar unul din doi are nevoie de aparat dentar. (...) Cu toate acestea, 90% nu calca nici o data pe an la un cabinet dentar", a declarat Hagivreta.

Potrivit Dent Estet, varsta optima pentru prima vizita la o clinica stomatologica este de un an, iar cei mici trebuie consultati de un medic stomatolog cu specializare pediatrica.

Reteaua de clinici stomatologice Dent Estet, cu activitate pe piata locala de 14 ani, detine sase unitati in prezent, dupa ce a inaugurat prima unitate din afara Bucurestiului, in Timisoara.

Clinica stomatologica din Timisoara este dedicata copiilor si a presupus o investitie de 150.000 de euro. Compania estimeaza ca va genera 200.000 euro in primul an de activitate, urmand sa deserveasca 1.000 de clienti.

"Aproximativ 30% dintre pacientii clinicii Dent Estet 4 Kinds din Bucuresti vin din provincie pentru a beneficia de servicii stomatologice dedicate exclusiv copiilor. (...) Am ales Timisoara pentru potentialul pe care il are zona Banatului si Ardealului, la care se adauga si proximitatea cu Serbia si Ungaria, de unde ne asteptam sa atragem in primul an cel putin 10% dintre pacienti", a declarat Oana Taban, fondator si CEO Dent Estet.

Clinica va avea o echipa formata din sase medici specializati in stomatologia pediatrica, doi medici ortodonti, doi medici anestezisti colaboratori si un psiholog.

Compania estimeaza afaceri in crestere

Grupul de clinici Dent Estet a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 2,8 milioane de euro, iar anul 2013 il va incheia cu un rulaj de 3,4 milioane de euro.

"Sanatatea este un domeniu care nu scade in criza, nu poti renunta la astfel de servicii. In plus, reusim sa crestem si pentru ca oamenii sunt atrasi de faptul ca le oferim posibilitatea de a achita in 12 rate fixe, precum si de garantiile pentru care le oferim pentru servicii", a adaugat Catrinel Hagivreta.

Dent Estet, cu o echipa de 44 de stomatologi in prezent, a deservit de-a lungul celor 14 ani de activitate peste 35.000 de pacienti.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri