BRD Groupe Société Générale a acordat un credit in valoare totala de 14 milioane euro producatorului apei Aqua Carpatica, detinut de omul de afaceri Jean Valvis, fondurile urmand sa fie utilizate pentru extinderea capacitati de productie a apelor minerale si pentru finantarea activitatii curente, relateaza Mediafax.

"Proiectul de investitii ce face obiectul creditului reprezinta continuarea planului de dezvoltare a companiei (...). Proiectul consta in captarea si aductiunea unui nou izvor, extinderea spatiilor de productie si depozitare si achizitia unei linii de imbuteliere de mare capacitate", se arata intr-un comunicat al bancii.
Analiza, acordarea si derularea creditului catre Carpathian Springs, parte a Valvis Holding, sunt realizate prin intermediul sucursalei BRD Suceava.
"BRD sustine, prin aceasta finantare, dezvoltarea performanta a unei companii romanesti de top pe piata extrem de competitiva a apelor minerale. Suntem pregatiti sa finantam proiectele solide ale companiilor, sustinand astfel dezvoltarea economiei romanesti", a declarat Adrian Lisandru, director comercial persoane juridice in cadrul BRD Groupe Société Générale.
Infiintata in anul 2000, Carpathian Springs a initiat, in anul 2009, proiectul AQUA Carpatica, concretizat in 2011 prin lansarea brandului cu acelasi nume. Compania ocupa locul cinci pe piata apelor minerale din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri