Retailerul Mega Image va deschide luna aceasta 16 noi magazine, urmand ca reteaua sa numere la finalul anului 296 de locatii, a anuntat compania.

Compania a deschis la finele acestei saptamani sase noi magazine in format Mega Image si Shop&Go cu o suprafata totala de vanzare de circa 1.000 mp, localizate in Bucuresti.

La finalul acestui an reteaua Mega Image va totaliza 296 de magazine sub brandurile Mega Image, Shop&Go si AB Cool Food.

Astfel, de la inceputul acestui an Mega Image s-a extins cu 104 de supermarket-uri: 37 sub brandul Mega Image, 66 sub brandul Shop&Go si un magazin sub brandul AB Cool Food. In acest context, compania a angajat peste 3.600 de persoane in sediul central si in magazine.

In primul trimestru al anului viitor compania va incepe sa livreze la domiciliu produsele comercializate in magazinul AB Cool Food.

Fondat in 1995, Mega Image, parte a grupului Delhaize, este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 280 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (164), Shop&Go (115), AB Cool Food (1).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri