Insolventa Carrefour Romania, judecata pe 15 ianuarie

Carrefour Romania, al doilea mea jucator pe segmentul hipermarketurilor, va afla pe 15 ianuarie daca cererea de anulare a sentintei de intrare in insolventa va fi aprobata de Tribunalul Bucuresti.

GSL Logistic a cerut insolventa Carrefour Romania intr-un dosar inregistrat pe 14 iunie. RODICOM si Expert Insolventa au fost numiti administratori judiciari ai Carrefour Romania in decizia tribunalului din 23 decembrie.

Carrefour Romania a inregistrat pe 27 decembrie o cerere al carei obiect este “ordonanta presedintiala cerere susp.exec.s.c.11175/2013”, prin care compania cere anularea sentintei de intrare in insolventa. Retailerul este reprezentat de firma de avocatura Tuca Zbarcea&Asociatii.

Procedura de insolventa a fost ceruta de compania GSL Logistic, un distribuitor de scutece si accesorii pentru copii si adulti din Bucuresti. Potrivit unor surse apropiate companiei, datoriile Carrefour Romania catre furnizor sunt de circa 800.000 de lei (170.000 de euro).

La cererea avocatilor, Carrefour a achitat deja datoria.

Citeste si:
Primul chatbot din România care simplifică procesele de HR
Noua realitate din piața de...

GSL Logistic, o companie cu 8 angajati, a avut in 2012 o cifra de afaceri de 1,7 milioane de lei, in scadere cu 15% fata de anul precedent, si un profit de 12.800 de lei, conform datelor publicate de Ministerul de Finante.

Carrefour Romania, care opereaza in Romania 25 de hipermarketuri omonime, a incheiat anul 2012 cu afaceri de 962 de milioane de euro (4,3 miliarde de lei) si profit de 23 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri