Fostul fotbalist englez David Beckham va lansa o colectie vestimentara pentru baieti, in colaborare cu brandul H&M, informeaza femalefirst.co.uk, scrie Mediafax.

Noua colectie va include diverse articole vestimentare precum veste, bluze, indispensabili si camasi.

Colectia, care va ajunge in magazine pe 30 ianuarie, reflecta stilul sportiv si relaxat al liniei vestimentare pentru adulti creata de David Beckham, iar presa britanica spune ca cei trei fii ai fotbalistului britanic - Brooklyn, in varsta de 14 ani, Romeo, in varsta de 11 ani, si Cruz, in varsta de opt ani - vor purta cel mai probabil articolele din noua colectie.

David Beckham, care mai are cu sotia sa, Victoria, si o fiica in varsta de doi ani, Harper, isi va lansa, totodata, colectia de lenjerie intima pentru sezonul primavara-vara 2014 creata pentru brandul H&M, pe 2 februarie, prin intermediul unui scurtmetraj ce va fi difuzat in pauzele comerciale din timpul finalei campionatului american de fotbal american (Super Bowl).

In acel clip, David este prezentat in timp ce urca pe acoperisul unei cladiri din Londra dupa o sedinta foto. Sportivul, in varsta de 38 de ani, poarta in acest clip doar o pereche de boxeri si este nevoit sa recurga la o serie de cascadorii spectaculoase pentru ce ajunge in siguranta.

Clipul a fost regizat de cineastul Nicolas Winding Refn, regizorul unor filme foarte apreciate de critici si de spectatori, precum "Cursa/ Drive" (2011) si "Numai Dumnezeu iarta/ Only God Forgive" (2013).

David Beckham, in varsta de 38 de ani, s-a casatorit cu Victoria Adams, fosta componenta a formatiei Spice Girls, in 1999. Cei doi au patru copii, Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri