Optinova, unul dintre cele mai importante lanturi de optica medicala de pe plan local, a intrat in faliment, la propunerea administratorului judiciar, dupa ce grupul si-a anuntat intrarea in insolventa inca din anul 2011, potrivit unei informari a Tribunalului Bucuresti.

Conform TMB, planul de reorganizare al companiei nu a fost respectat, debitoarea nereusind sa acopere pierderile cumulate an de an.
Societatea Optinova Romanian American Optical Co SRL s-a infiintat in anul 1991 avand ca obiect principal de activitate „comertul cu amanuntul al altor bunuri noi in magazine specializate“.
In anul 2011, cand compania si-a anuntat intrarea in insolventa, firma inregistra o cifra de afaceri de 2.904.762 lei si pierderi de 1.417.075 lei, ca in 2012 cifra de afaceri sa se reduca la 2.081.258 lei, iar pierderile sa se diminueze la 393.573 lei.
La finalul anului respectiv, firma raporta datorii totale de 12.026.770 lei.
Societatea era detinuta de GNN TRADE SRL, firma controlata de israelienii Shlomovitz Shmuel si Shlomovitz Kery, administrator al Optinova Romanian American Optical Co SRL figurand americanul Simor Samuel.
Optinova Romanian American Optical Co Bucuresti are 21 de centre de optica medicala in intreaga tara.
Informatia a aparut pentru prima data pe site-ul Antitepari.ro si pe ziarulevenimentul.ro.

Sursa foto: captura harta.baiamare.rou.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri