Centrul comercial AFI Palace Cotroceni si procesatorul de tranzactii cu cardul Provus au lansat serviciul AFI Gift Card, o noua alternativa de a oferi cadouri sub forma unui card valoric, dupa o investitie comuna de peste 400.000 de euro.

Cardurile AFI Gift Card pot fi incarcate cu sume cuprinse intre 50 si 10.000 de lei pe zi, iar utilizarea sumelor poate avea loc in multiple operatiuni. AFI Gift Card functioneaza prin tehnologia Provus, care permite personalizarea acestuia cu date de identificare pentru fiecare utilizator in parte. In fiecare magazin partener unde poate fi utilizat cardul AFI Gift Card exista POS-uri speciale Provus care functioneaza ca si POS-urile obisnuite, utilizatorii primind dupa cumparaturile efectuate si chitantele aferente.

AFI Gift Card se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice si poate fi achizitionat de la chioscul dedicat aflat in interiorul centrului comercial, in imediata apropiere a intrarii Far.

Cardul poate fi folosit in zeci de magazine din centrul comercial, printre care Cavaliere, Musette, Douglas, Sephora, Carturesti, Perfect Nails, Antonelle, New Balance, Bata, Zodiac Café, Aqua (Spalatorie), Optiplaza, Plusoptic, Police, Tommy Hilfiger, Braiconf, Oxette, Adina Buzatu, Mirano, Eye Shine, Optinova, Gett's Color Bar, Depot96, Ecco, Stone Creek, Next, Private Affairs, Pada Murre, Big Step, Ma Dame, Poema, Takko, Accessorize, Etic, Melkior, Pepper, Timeout, Kenvelo, Karen Millen, Desigual, Parfois, Lee Cooper, Orange, Samsung, Flormar, Bigotti, Massini Lego, Reserved, Cropp Town, Mohito, Sinsay, Otter, Clarks, Salamander, Call it Spring, Aldo, Luxury Avenue, Yves Rocher.

AFI Palace Cotroceni este unul dintre cele mai mari centre comerciale din Romania, ce ofera peste 350 de magazine. Mall-ul este detinut de AFI Palace Europe, care mai un centru comercial in Ploiesti si proiectul de birouri AFI Park. AFI Europe, subsidiara a AFI Properties, este unul dintre cei mai activi investitori imobiliari, prezenti pe zona de birouri sau centre comerciale, operand pe pietele din Europa Centrala si de Est din 1997. Pe plan local, competitorii AFI Europe sunt Genesis Development, CA Immo, Iulius Group, NEPI, Baneasa Developments sau Anchor Group.

Citeste si:
Care va fi programul mall-urilor pentru Paște 2021
Care va fi programul...

Infiintat in anul 2001, Provus este unul dintre unul dintre principalii jucatori de pe piata de carduri bancare din Romania si din Europa de Est. Provus administreaza peste 1.500 terminale ATM si 7.000 terminale POS si proceseaza pe luna 3 milioane carduri si 3,5 milioane tranzactii. Provus este detinuta de fondul de private equity Innova Capital, una dintre cele mai dinamice companii de private equity din Europa Centrala, cu afaceri in 10 tari din regiune.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri