Proprietarul Casa Rusu ia fonduri europene de 2 mil. euro pentru fabrica de mobilier tapitat

Rus-Savitar, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din pal si canapele din Romania, a finalizat extinderea si modernizarea fabricii de mobilier tapitat dn Dudestii Noi, Timis, valoarea proiectului fiind de 5,2 mil. euro (23,5 mil. lei), dintre care 2 mil. euro provin din fonduri europene.

Proiectul de extindere si modernizare a inceput in iulie 2012 si a fost co-finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013.

Jumatate din investitia pentru extinderea capacitatii de productie a fost asigurata prin accesarea de fonduri nerambursabile, proiectul constand in constructia unei hale de productie in suprafata de 7.286 mp si dotarea acesteia cu 651 echipamente, linii tehnologice si softuri de specialitate.

In urma extinderii capacitatii de productie, la finalul anului trecut s-a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 18%. Estimarea pentru acest an vizeaza un avans de 28% a cifrei de afaceri a companiei, potrivit lui Cristian Rusu, director general Rus-Savitar.

Compania si-a inceput activitatea ca retailer de mobila in 1994, la Timisoara, iar zece ani mai tarziu a inaugurat centrul logistic de unde se distribuie marfa la peste 200 de magazine din tara.

Citeste si:
Medic rezident, dat afară din apartamentul în care locuia cu chirie
Un medic rezident a fost dat...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

In 2009, Rus-Savitar lanseaza propria retea de retail sub numele de Casa Rusu, care in prezent are 28 magazine dintre care trei in Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri