Decesul s-a produs la ora 18.30, diagnosticul medicilor fiind hematom intracerebral cu evolutie severa, a precizat, potrivit Mediafax, managerul Spitalului Elias, prof. dr. Doina Dimulescu.

Draghici a fost operat de urgenta la Elias, in 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerarii.

Dupa operatie, directorul general al CFR Marfa a fost dus in sectia de Anestezie si Terapaie Intensiva, in coma si cu protezare ventilatorie, preciza, in 30 ianuarie, managerul spitalului.

Citeste si:

Numele directorului CFR Marfa apare in dosarul in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman (GFR), a fost arestat preventiv, fiind acuzat de cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia. Gruia Stoica il intreba pe Doru Bostina daca la MT are influenta Relu Fenechiu sau Calin-Bogdan Gaurean, pentru a afla de la directorul CFR Marfa ce pret ofera la licitatia pentru transportarea carbunelui, omul de afaceri spunandu-i ca Dragos Draghici "are atata mandrie, e atat de dobitoc".

Potrivit procurorilor, Gruia Stoica si-a manifestat nemultumirea cu privire la relatia interpersonala pe care o avea cu Dragos-Alexandru Draghici, directorul general al CFR Marfa, si totodata reticenta ca avocatul Doru Bostina va reusi in demersurile sale infractionale: "Ala de la CFR MARFA are atata mandrie in (foloseste cuvinte obscene) lui, e atat de dobitoc, incat nu stiu ce o sa faci".

Dragos-Alexandru Draghici, jurist de profesie, a fost numit director general la CFR Marfa in februarie 2013. El lucrase anterior in managementul unor companii nationale si multinationale.