Mihai Matyas, 57 de ani, are o experienta de peste 30 de ani in industrii importante din Romania, dintre care 13 ani i-a petrecut in industria bauturilor racoritoare, lucrand pentru Quadrant-Amroq Beverages, compania care a detinut pana in 2006 in exclusivitate franciza Pepsi pe piata locala. El a condus La Fantana Romania incepand cu anul 2010.

Matyas se va dedica in continuare proiectelor de consultanta, concentrandu-se pe companii active in zona Deva-Cluj.

De profesie inginer, Nanulescu a condus timp de zece ani departamentul de business-to-business al Orange Romania. Experienta manageriala a contiunat cu pozitia de CEO al Antena Group.

Citeste si:

In plan personal, Adrian Nanulescu este atlet de triatlon, fiind unul dintre managerii romani ce promoveaza un stil de viata echilibrat.
Grupul La Fantana numara peste 800 de angajati, in Romania si Serbia, doua unitati de imbuteliere in Romania (Bucuresti si Talmaciu, jud Sibiu) si o unitate de imbuteliere la Mitrovo Polje, in Serbia.

La Fantana are in Romania un numar de peste 86.000 de aparate (watercoolere si purificatoare) si un portofoliu de peste 40.000 de clienti.

Principalul competitor La Fantana pe zona imbutelierei apei in sistem watercooler si purificator este Cumpana.