Functia de director de marketing a fost nou creata in cadrul Mega Image, Nicolaescu urmand sa fie responsabil de implementarea strategiilor de marketing si comunicare ale companiei.

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani in marketing si comunicare, Adrian Nicolaescu a ocupat in ultimii sase ani functia de director executiv de marketing in cadrul Caroli Foods Group, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata mezelurilor din Romania.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Management, Adrian Nicolaescu a mai lucrat pentru Devin Bulgaria, Red Bull Romania – Bulgaria – Albania, Unilever – Knorr si Beiersdorf – Nivea, unde a detinut diverse functii in departamentele de marketing.

Citeste si:

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 296 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (168), Shop&Go (127), AB COOL FOOD (1).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.