Coca-Cola aduce trofeul Cupei Mondiale FIFA in Romania

Trofeul Cupei Mondiale FIFA ajunge pentru a doua oara la Bucuresti, unde va putea fi admirat de iubitorii fotbalului in perioada 3-5 martie.

Trofeul, adus in Romania de Coca-Cola, va fi expus in cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City.

Traseul Turneului Trofeului Cupei Mondiale a inceput in septembrie 2013 cu o ceremonie oficiala la Rio de Janeiro si parcurge mai mult de 148.000 de kilometri in decursul a 9 luni, prin 90 de tari.

Prestigiosul trofeu este insotit la Bucuresti de fostul campion mondial Christian Karembeu, in calitate de ambasador FIFA. La aceasta editie, ambasadorul pentru Romania al Trofeului Cupei Mondiale™ este fostul international Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generatiei de aur, participant la trei editii consecutive ale Cupei Mondiale.

“Cele mai dragi amintiri din perioada de fotbalist sunt legate de participarea la Cupa Mondiala. Imi amintesc cu emotie ca, acum 20 de ani, am fost aproape de acest trofeu, la Mondialul din Statele Unite, cand, cu putina sansa, am fi jucat o semifinala de vis cu Brazilia, gazda de anul acesta. Acest trofeu este cel mai important simbol al fotbalului mondial si, din acest motiv, este o onoare sa fiu ambasador pentru tara mea”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Citeste si:
Business-urile vedetelor: magazine online, baruri sau reabilitari
Zece vedete, zece...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri