Teraplast Bistrita (TRP), unul dintre cei mai mari producatori de sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor, a raportat pentru 2013 un profit net de 3,46 milioane lei, de la pierderi de 8,97 milioane lei in 2012.

"In 2013 am reusit un lucru foarte important, anume readucerea companiei pe profit, dupa trei ani de pierderi. Acest fapt este cu atat mai important, cu cat a fost realizat intr-un context de piata in continuare dificil. Am tinut insa cont de toate detaliile pietei si ne-am reorganizat, promovand oamenii din interior, iar in final am reusit sa fim competitivi si sa vindem profitabil", a declarat intr-un comunicat Traian Simion, director general al Teraplast.
Potrivit companiei, un proiect important in 2013 a fost reorganizarea componentei logistice a business-ului, respectiv deschiderea unui nou depozit in Deva si mutarea depozitului din Bucuresti, pentru a fi cat mai eficienta livrarea comenzilor.
Afacerile companiei au scazut insa usor, cu 5,4%, la 226,61 milioane lei, de la 239,54 milioane de lei in anul precedent, pe fondul evolutiei nefavorabile a pietei constructiilor.
Totodata, compania consemnat un profit din exploatare de 8,83 milioane lei, fata de o pierdere de 4,23 milioane lei in 2012.
Actionarii companiei sunt Dorel Goia (35,33%), SIF Banat-Crisana (11,34%), persoane juridice (33,32%) si alte persoane fizice (19,99%).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri