The Little Gym, liderul international al programelor de dezvoltare intelectuala si sociala prin miscare si sport, deschide in luna aprilie, prima unitate de acest tip din Romania, dedicata copiilor cu varste intre 4 luni si 12 ani, printr-o investitie de 500.000 de euro. Prima locatie a acestui francizor mondial va fi in cadrul Asmita Gardens, ansamblul rezidential din centrul Capitalei.

De origine americana, conceptul The Little Gym stimuleaza dezvoltarea cognitiva si sociala a copiilor prin paradigma “distractiei serioase” si a necompetitivitatii. Desi cursurile presupun miscare si sport, acestea sunt sustinute de muzica si jocuri si sunt concepute in functie de varstele copiilor si de nevoile lor de dezvoltare. Programul se adreseaza copiilor intre 4 luni si 12 ani, iar cursurile se vor face diferentiat pe grupe de varsta .

“Acest program unic in lume aduce o noua perspectiva asupra cresterii, educarii si dezvoltarii copiilor. Se adreseaza asadar inclusiv copiilor de varste foarte fragede, incurajand activitatile fizice, care dincolo de beneficiile imediate, produc un impact asupra starii lor de sanatate ca adulti. The Little Gym urmareste dezvoltarea tridimensionala a micutilor: mentala, fizica si sociala, iar rezultatele sunt surprinzatoare. Toate studiile facute in Statele Unite, patria acestui concept, evidentiaza o evolutie remarcabila a copiilor: pe langa dezvoltarea abilitatilor motorii, copiii devin mai independenti si dobandesc incredere in sine”, a declarat Teodora Gadjalova, General Manager The Little Gym Bucharest.

Cursurile sunt diferentiate pe varste astfel ca grupa cea mai mica de 4 luni-3 ani are cursuri de 45 de minute care includ exercitii de stretching, rostogolire, alergare, care dezvolta coordonarea, in timp ce prescolarii (3-6 ani) au cursuri cu durata de 60 minute care dezvolta abilitatile fizice si invata sa colaboreze in grup, sa-si asume noi provocari, sa-si invinga frica si sa se exprime cu incredere. Scolari (6- 12 ani) fac exercitii mai complexe care dezvolta increderea in sine si abilitatile fizice ale copiilor.

The Little Gym este prezent in Statele Unite ale Americii, Canada, Japonia, Mexic, Puerto Rico, Emiratele Unite Arabe, Vietnam precum si in 8 tari din Europa. Odata cu lansarea The Little Gym in Romania, reteaua The Little Gym International ajunge la un portofoliu de 22 de tari.

Conceptul The Little Gym a luat nastere in 1976 cand Robin Wes, un kinetoterapeut pasionat de metodele de educare a celor mici, a inventat o noua metoda de dezvoltare multilaterala a copiilor, bazata pe lipsa competitiei si pe metode inovative de invatare. Astazi, The Little Gym International are mai mult de 300 de locatii in 21 de tari de pe sase continente, devenint un concept global de crestere, dezvoltarea si educare a copiilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri