Ce aduce in plus CAS CRM fata de alte solutii CRM deja existente in piata? Solutiile CAS sunt solutii dedicate complet pietei de mijloc (IMM-uri si IMM+). IMM-urile au nevoie de solutii pragmatice, flexibile si pe care si le pot permite din punct de vedere financiar, iar asta este exact ceea ce CAS CRM aduce si din acest punct de vedere se diferentiaza mult de competitorii principali.

In plus, sistemele CAS CRM sunt construite pe conceptul All in One, astfel incat business-ul oricarui client de CAS CRM poate beneficia de un ajutor imens din partea unui sistem informatic in conditii din cele mai diverse. Si ceea ce este foarte important in zile noastre, in orice zona economica, mobilitatea, care este perfect acoperita cu solutiile CAS CRM care ruleaza pe orice platforma mobila iOS, Android, Win8, BlackBerry prin aplicatii native, dezvoltate pentru aceste platforme, sau alternativ in internet browser cu aplicatii HTML5.

„Pentru piata romaneasca, parteneriatul cu Synergizer Business Solutions a fost „prea bun ca sa-i putem rezista”. Clientii din Romania vor beneficia de serviciile si solutiile CAS, oferite de Synergizer Business Solutions, o companie care combina expertiza in zona de business software si consultanta de specialitate cu un know-how ridicat in dezvoltarea de aplicatii si integrari de sisteme informatice. Compania CAS Mittelstand doreste ca, alaturi de partenerul Synergizer Business Solutions, sa impuna solutia CAS CRM pe piata romaneasca ca "CRM-ul preferat al IMM-urilor Romanesti". Mircea Prelipceanu- International Business Manager, CAS Mittelstand.

„Obiectivele companiei Synergizer Business Solutions privind veniturile realizate din implementarea solutiei CAS CRM este unul realist, ce se bazeaza pe realitatea economica actuala. Aflandu-ne in primul an de parteneriat, forecast-ul privitor la cifra de afaceri pe care o vom realiza pana la finalul anului curent graviteaza in jurul sumei de 200.000 de Euro. Businessul ar trebui sa ajunga in trei ani la un milion de euro. Piaa de CRM este la inceput, este destul de mica, ceea ce inseamna ca are marja de crestere foarte mare si de aceea CAS CRM devine un produs principal pentru Synergizer.” Andrei Zincenco – CEO, Synergizer Business Solutions.

CAS Mittelstand este o companie membra a grupului CAS Software AG, lider pe piata vest europeana a solutiilor CRM pentru companiile mijlocii. Compania a fost fondata in 1986 cu scopul de a oferi solutii CRM/xRM inovative special construite pentru companiile mici si mijlocii. Cu o experienta de mii de proiecte in 30 de tari din Europa, Africa si America de Sud, CAS CRM se bucura de sprijinul unei retele extinse pe peste 60 de parteneri intrenationali si ofera produse localizate in 10 limbi.

Despre Synergizer Business Solutions
Synergizer Business Solutions, partener certificat CAS Software AG si Microsoft Dynamics, este o companie specializata in implementarea de solutii de business pentru companii din diverse industrii. Compania implementeaza solutii de top ale unor companii lider in industria IT in domenii precum: CRM, ERP, Salarizare si Resurse Umane. Experienta Synergizer in proiecte de implementare de solutii de business acopera o larga diversitate de companii, cu un numar de angajati cuprins intre 20 si 5000, din industrii precum: servicii, distributie, constructii, etc. Printre clientii Synergizer se numara: Adecco, RINF, Onduline, GfK, Rosegur, Karelia, Alewijnse, Burda, etc.